knx

Electro Callebout is uw partner bij uitstek voor uw KNX installaties. Wij staan zowel in voor de plaatsing als programmatie van onze installaties. Samen met u gaan wij op pad en maken de inteligente woning die aan alle verwachtingen voldoet.

Toepassingen en hun voordelen

verlichting

Lichten vergeten uit te doen of het is te donker als u na het werk thuiskomt. Schakel deze aan of uit met uw smartphone of tablet, eender waar ter wereld.  Creëer unieke lichtscènes voor elke gelegenheid (pas de kleur, intensiteit, … aan). Met sensoren gaan enkel waneer nodig uw lichten aan en bespaar je energie.

Jaloezieën

Laat uw jaloezieën of zonwering automatisch opengaan. pas de stand aan in functie van het weer en bespaar energie door op een warme zomerdag de jaloezieën te sluiten of sluit uw schermen van op afstand om uw woning te beschermen tegen windvlagen en stormen. Word ’s ochtends langzaam wakker met de opgaande zon.

Verwarming, ventilatie & airconditioning

Beheer de temperatuur in uw kamers en zorg dat het huis op ieder moment de perfecte temperatuur heeft. De verwarming die wordt automatisch uitgeschakeld als u niet thuis bent dit verlaagt uw energiekosten aanzienlijk. Regel uw airconditioning of ventilatie van op afstand en kom op warme zomerdagen thuis in een verfriste en verfrissende woning. De slimme klimaatregeling creëert een comfortabele en energiezuinige woning.

Beveiliging en deur communicatie

laat uw alarm automatisch te activeren als u de deur sluit. Bewegingssensoren detecteren dan verdachte bewegingen aan uw deur en waarschuwen u of de lokale politie. Beheer uw alarmsysteem van op afstand en creëer de indruk dat u thuis bent, door rolluiken op te laten gaan lichten regelmatig te laten branden etc. Dankzij de deurtelefoon ziet u bezoekers vóór u de deur opent.Als u niet thuis bent, kijkt u snel eens op uw smartphone of tablet en kan u open doen van op afstand als uw kind zijn sleutel vergeten is.

Bedien al uw apparaten, altijd en overal

Met KNX combineert u alle mogelijke ‘Smart Home’-oplossingen om uw dagelijkse leven te automatiseren en te vereenvoudigen. Wij zijn uw ‘alles-in-één’ systeem voor een woning die ademt, net als u.